Dertig dagen duisternis

Onlangs verscheen bij uitgeverij Ambo | Anthos de thriller Dertig dagen duisternis, van Jenny Lund Madsen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Hannah is een romanschrijver wier boeken goed staan aangeschreven, maar nauwelijks worden verkocht. Dan gaat ze een weddenschap aan met een collegaschrijver om in dertig dagen een thriller te schrijven en ze reist naar een klein dorp in IJsland, Húsafjöður, om inspiratie op te doen. Een paar dagen na haar aankomst wordt het lichaam van de zoon van een visser uit zee gehaald. Hij leed aan hydrofobie, dus hoe kan hij zijn verdronken? Of was het een ongeluk? Wat begint als een zoektocht naar materiaal voor haar boek, mondt snel uit in een moordonderzoek. Zal Hannah de dader vinden? En zal ze haar thriller kunnen schrijven?

Over de auteur
De Deense Jenny Lund Madsen (1983) volgde in LA een studie film en scenarioschrijven en ging vervolgens aan de slag als scriptschrijver voor film en tv. De succesvolle televisieseries ‘Follow the Money’ en ‘Rita’ staan bijvoorbeeld op haar conto.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Dertig dagen duisternis.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Dertig dagen duisternis is het thrillerdebuut van Jenny Lund Madsen en heeft al een prijs gewonnen en was genomineerd voor een prijs. Om welke prijzen ging dit?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 3 februari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Dertig dagen duisternis’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)