Fatale ontmoeting

Onlangs verscheen bij uitgeverij Godijn Publishing het 4-in-1 boek Fatale Ontmoeting met daarin 4 thrillernovelles geschreven door Lisanne Stokreef, Karel Bedert, Roan Botman en Alexander Olbrechts. In samenwerking met de uitgever mogen wij één paperback en één ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

De verhalen:

Het oog van de storm
Lisanne Stokreef
Als Daniëlle met haar zoon Max in een sneeuwstorm belandt, zoekt ze haar toevlucht in een verlaten huis. Algauw blijkt dat ze niet alleen zijn en dat de storm buiten niet hun grootste zorg is …

De dood in oktober
Karel Bedert
‘Ik heb iemand doodgeschoten, is het niet?’
Twintig jaar na de feiten gaat Laura op zoek naar de moordenaar die haar aanstaande schoonbroer de dag voor zijn huwelijk heeft omgebracht. Ze brengt daarbij waarheden over haar vrienden en over zichzelf aan het licht die ze misschien liever niet had gekend en zet zo ongewild een bloedige reeks gebeurtenissen in gang.

Besef
Roan Botman
De enigszins neurotische Vincent woont en werkt in het Overkijkhotel. Hij is de nachtwaker van het hotel en is gelukkig in deze eenzame rol. Alles gebeurt op zijn manier en volgens zijn werkwijze. Als op een nacht een vader en dochter in checken, wordt Vincent herinnerd aan gebeurtenissen uit zijn verleden. Hoe meer hij de dochter leert kennen, blijken ze eenzelfde talent te hebben en wordt zijn verleden de ware kwelgeest.

De tantalusmoorden
Alexander Olbrechts
Een vrouw wordt wakker op de bodem van een put met alleen een mobiele telefoon. Ze heeft 1 euro belkrediet om haar leven te redden. Slechts één man kan haar helpen.
Roland ontvangt haar berichten op zijn telefoon. Op dat moment lijkt het of zijn verleden en de oude tantalusmoorden heropleven. Lukt het Roland om zijn verleden achter zich te laten, of slokken de tantalusmoorden hem opnieuw volledig op?

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de naam van het project waar de schrijfwedstrijd “Fatale ontmoeting” onder valt?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 8 februari naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Fatale ontmoeting’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)