Heartbreak Bay

Onlangs verscheen bij Xander Uitgevers de thriller Heartbreak Bay van Rachel Caine. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een auto in het water van een afgelegen vijver. De lichamen van twee meisjes, vastgebonden in hun autostoeltjes. Het mysterie van hun spoorloos verdwenen moeder leidt privé- detective Gwen Proctor steeds dichter naar het gevaar.
Gwen had haar leven juist net weer op orde. Haar kinderen zijn bijna volwassen, ze heeft een liefdevolle relatie, en haar duistere verleden ligt ver achter haar. Maar juist dat laatste heeft de aandacht getrokken van een levensgevaarlijke en doodstille moordenaar. De problemen zijn nog maar net begonnen… net als een reeks nieuwe moorden. Terwijl Gwen er alles aan doet om de zaak op te lossen, moet ze vechten tegen een onzichtbare killer, die alles op alles zet om te winnen.

Over de auteur
Rachel Caine (1962-2020) is het pseudoniem van Roxanne Conrad. De internationale bestsellerauteur heeft meer dan vijftig romans op haar naam staan, waarvan haar ‘Stillhouse Lake’-serie naar het Nederlands werd vertaald. Naast thrillers schreef Caine ook fantasy en Young Adult.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Heartbreak Bay.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Hoe heet de serie waar Heartbreak Bay deel van uit maakt?
  • 2. Wie van ons team las de voorgaande delen voor een recensie?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 februari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Heartbreak Bay’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)