Voordat ze verdween

Op 24 februari verschijnt bij uitgeverij Cargo de thriller Voordat ze verdween van Lisa Gardner. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback en 1 epub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een vrouw die alles zal doen om vermiste mensen te vinden.

Over de auteur
Vandaag de dag is Lisa Garnder een #1 New York Times crime thriller auteur, maar ze begon haar carriere in de voedselindustrie. Nadat haar haar meerdere keren vlam had gevat, begreep ze de hint en besloot ze dat het genoeg was. Ze begon haar carriere als schrijfster. Gardner’s werk als onderzoeksanalist voor een internationaal consulting bureau wekte haar interesse voor forensisch onderzoek wat zij omzette in spannende thrillers die geregeld op de bestsellerlijsten terecht komen. Ze schreef diverse bekende thrillers zoals The Killing Hour, The Next Accident en Fear Nothing. Gardner schreef ook romans onder het pseudoniem Alicia Scott. Lisa Gardner groeide op in Hillsboro, Oregon, waar ze afstudeerde aan de Glencoe High School. Sinds 2007 woont en werkt Gardner in New Hampshire samen met haar op auto’s verzotte man, sportieve skiende dochter en 2 hondjes.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Voordat ze verdween.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. In 2019 mochten Miriam en Amanda Lisa Gardner interviewen. Zij hadden een kleinigheidje meegenomen wat een schot in de roos bleek te zijn, wat was het presentje?
  • 2. Wie van ons team las Als je me ziet?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 februari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Voordat ze verdween’.
Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)