De dode die niet werd gemist

Op 24 februari verschijnt bij uitgeverij Cargo de thriller De dode die niet werd gemist van Corine Hartman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (paperback of e-pub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Kunstschilder Eva Romeijn, geboren en getogen in het idyllische dorpje Vorden in de Achterhoek, krijgt een mooie opdracht van haar buurman, baron Frederick van Zonnewoud. Als hij vervolgens van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen, raakt ze ervan overtuigd dat er iets gruwelijks is gebeurd, al deelt geen van haar vrienden die angst. De roddels in het dorp over de rijke baron tonen minder fraaie kanten van zijn karakter, maar bij wie is de haat groot genoeg om hem dood te wensen? Spelen er eeuwenoude vetes tussen families of waait de wind uit een heel andere hoek?
Eva gaat dapper en vastbesloten op zoek naar de waarheid, maar of dat wel zo verstandig is?

Over de auteur
Corine Hartman is een van de meest gelezen en geprezen thrillerauteurs van Nederland. Ze woont en werkt in de Achterhoek.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De dode die niet werd gemist.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Tijdens het filmfestival Film by the Sea heeft Corine Hartman de Storytel Award 2021 in ontvangst mogen nemen, voor welk boek kreeg zij deze prijs?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 23 februari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De dode die niet werd gemist’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)