Kamer 333

Op 28 februari verschijnt bij uitgeverij Kluitman de jeugdthriller Kamer 333, van K.R. Alexander. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (hardcover) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Na het overlijden van haar moeder verhuist Jasmine met haar -vader naar het stadje Gold River. Daar staat het grote, oude Carlisle Hotel. Het hotel is verlaten, of lijkt dat alleen maar zo? Precies 33 jaar geleden zijn alle gasten op mysterieuze wijze in één nacht overleden. Samen met twee vrienden, Rohan en Mari, doet Jasmine mee met een uitdaging van haar klasgenoten om een nacht in het hotel te verblijven. Maar Jasmine heeft over de plek gedroomd. Over een lange, donkere gang met een deur waarvan ze slechts een vermoeden heeft van wat erachter zit. Kamer 333 is de enige kamer die écht leeg lijkt te zijn. Jasmine voelt het: het hotel heeft honger.

Over de auteur
K.R. Alexander is het pseudoniem van fantasyschrijver Alex R. Kahler. Onder de naam K.R. Alexander schrijft hij spookachtige horror voor jonge lezers die gek zijn op enge en spannende verhalen. Zijn eerste boek, The Collector (de Engelse editie van Het poppenhuis) heeft in 2019 de Ohio Buckeye Children’s & Teens Book Award gewonnen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons las deel 3 uit de serie Horrorland?
  • 2. Wat is de titel van dit derde deel?
  • 3. Hoeveel sterren kreeg dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 1 maart 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Kamer 333’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)