Vanaf 15 maart 2022 ligt er een nieuwe spannende thriller in de boekhandel: Een lang weekend van Laure Van Rensburg. Een slimme, urgente locked room-thriller die je niet weg kunt leggen. Voor de liefhebbers van De gastenlijst (Lucy Foley) en Het vorige meisje (J.P. Delaney) en fans van Promising Young Woman

Waar gaat het over?

Je leert iemand pas echt kennen als je er samen tussenuit gaat…

Ellie is een bescheiden en zeer intelligente studente aan New York University. Steven is een knappe en gerespecteerde docent op een elitaire school in Manhattan. In zijn omgeving wordt met jaloezie naar de relatie met zijn jongere vriendin Ellie gekeken. Wanneer het stel voor het eerst samen een weekend weg gaat, kunnen ze beiden niet wachten om elkaar beter te leren kennen. Maar als ze tijdens een sneeuwstorm vast komen te zitten in het afgelegen huis, slaat de sfeer om en wordt duidelijk dat zowel Ellie als Steven grote geheimen met zich meedraagt – en dat een van hen het weekend niet zal overleven…

Uitgeverij A.W. Bruna organiseert een spannende winactie rondom de verschijning van dit boek. Puzzel van 11 maart tot 14 maart 2022 mee op https://www.awbruna.nl/maak-kans-op-een-lang-weekend/ en maak kans op een weekendje weg.

Ga voor nog meer nieuws naar www.thrillersandmore.com

Leave a Reply

  • (not be published)