Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 09/10-2022

Kamer 333 K.R. Alexander (Kluitman)

  • Vraag: Wie van ons las deel 3 uit de serie Horrorland? Wat is de titel van dit derde deel? Hoeveel sterren kreeg dit boek?
  • Antwoord: Amanda, Ik zal je vinden, ruim 3.5 ster
  • Winnaars: P. Schaftenaar, Jessica Baarda

Perfecte misdaad – Helen Fields (Ambo|Anthos)

  • Vraag: Wie vertaalde Perfecte misdaad naar het Nederlands?
  • Antwoord: Ernst de Boer en Ankie Klootwijk
  • Winnaar: Yvonne Stoop

Uit de schaduw – Karen Rose (De Fontein)

  • Vraag: In de proloog lees je dat Michael op de vlucht is, voor wie is hij op de vlucht?
  • Antwoord: Brewer
  • Winnaar: Ria Hogevonder

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 3 weken de paperback niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op, reken erop dat het wegens de vakantietijd iets langer kan duren.)

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)