Een lang weekend

Op 15 maart verschijnt bij uitgeverij A.W. Bruna de thriller Een lang weekend van Laure van Rensburg. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Ellie is een bescheiden en zeer intelligente studente aan New York University. Steven is een knappe en gerespecteerde docent op een elitaire school in Manhattan. In zijn omgeving wordt met jaloezie naar de relatie met zijn jongere vriendin Ellie gekeken.

Wanneer het stel voor het eerst samen een weekend weg gaat, kunnen ze beiden niet wachten om elkaar beter te leren kennen. Maar als ze tijdens een sneeuwstorm vast komen te zitten in het afgelegen huis, slaat de sfeer om en wordt duidelijk dat zowel Ellie als Steven grote geheimen met zich meedraagt – en dat een van hen het weekend niet zal overleven…

Over de auteur
Laure van Rensburg is een Française, maar ze woont in Londen in Engeland. Van haar hand verschenen korte verhalen in verschillende online magazines.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Een lang weekend.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  1. Over wie gaan de eerste hoofdstukken, welke namen staan boven de eerste hoofdstukken?
  2. Met welk woord, sluit het proloog af?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 maart 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Een lang weekend’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)