Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 11-2022

Verdoemd – Jérôme Loubry (Boekerij)

  • Vraag: Aan wie draagt Jerome Loubry dit boek op? Dit verhaal speelt zich deels af enkele uren voor de aardbeving die Haïti trof, in welk jaar was dat?
  • Antwoord: Loan, 2010
  • Winnaar: Nadine Rozeman

De perfecte leugen Jo Spain (De Fontein)

  • Vraag: Het verhaal is opgedeeld in “Toen” en “Nu”, welke datum zie je het eerst bij “Toen”. Wie van ons team las “Iets te verbergen” van Jo Spain?
  • Antwoord: Juli 2019, Miriam
  • Winnaar: Martine de Jongste

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 3 weken de paperback niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op, reken erop dat het wegens de vakantietijd iets langer kan duren.)

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)