Spiegel

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de thriller Spiegel van Guido Eekhaut. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 epub of paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Abraham Wolff is een voormalige politieman in New Orleans. Hij probeert nu aan de kost te komen als private detective, en krijgt soms de meest vreemde opdrachten toegeschoven. Dat kan niet verbazen, want dit is de duistere versie van New Orleans, waar de Strigoi meester zijn van de nacht.

Over de auteur
Guido Eekhaut schrijft thrillers die onder andere genomineerd werden voor de Gouden Strop en de Diamanten Kogel. Ook is hij de winnaar van de Hercule Poirotprijs.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. In welk jaar won Guido Eekhaut de Hercule Poirotprijs?
  • 2. Met welk boek won hij deze prijs?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 8 april 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Spiegel’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)