Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 14-2022

Spiegel – Guido Eekhaut (Hamley Books)

  • Vraag: In welk jaar won Guido Eekhaut de Hercule Poirotprijs? Met welk boek won hij deze prijs?
  • Antwoord: 2009, Absint
  • Winnaar: Carine D’Haeseleer

Het spook van villa Donkerhout – Michael Reefs (Billy Bones)

  • Vraag: Wat vindt Amanda van de illustraties die voorkomen in het boek?
  • Antwoord: De illustraties zijn van grote waarde, ze passen perfect bij het verhaal en maken het verhaal nog levendiger
  • Winnaar: Brenda Tessel

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 3 weken de paperback niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op, reken erop dat het wegens de vakantietijd iets langer kan duren.)

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)