We beginnen bij het einde

Onlangs verscheen bij uitgeverij Volt de thriller We beginnen bij het einde van Chris Whitaker. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Dertig jaar geleden werd Vincent King als tiener veroordeeld voor zijn rol in de dood van een jong meisje. Nu zit zijn tijd in de gevangenis erop en is hij terug in zijn geboorteplaats Cape Haven, Californië. Niet iedereen is blij hem te zien. Zoals Star Radley, zijn ex-vriendin en de zus van het meisje dat door zijn toedoen overleed. Duchess, Stars dertienjarige dochter, is deels verzorger, deels beschermer van haar jongere broer Robin, en van haar moeder, die vaker wel dan niet in de problemen zit.

Als Duchess op een avond een drastische actie onderneemt om Star te beschermen zet ze per ongeluk een reeks gebeurtenissen in gang die tragische gevolgen zal hebben, niet alleen voor haar familie, maar voor de hele stad. Hoe ver kunnen we weglopen van het verleden, als het verleden gedoemd lijkt zich te herhalen?

Over de auteur
Chris Whitaker werd geboren in Londen en werkte tien jaar in de als handelaar op de Londense beurs. Zijn debuutthriller werd bekroond met de CWA John Creasey New Blood Dagger. Whitakers tweede boek, Alle slechte meisjes, is het eerste dat in het Nederlands verschijnt. Hij woont in Hertfordshire met zijn vrouw en hun twee zoontjes.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe omschrijft Leontine de spanning die zij tijdens het lezen ervaarde in “Alle slechte meisjes” van Chris Whitaker?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 april 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘We beginnen bij het einde’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


One Comment to: winactie: We beginnen bij het einde – Chris Whitaker GESLOTEN

Leave a Reply

  • (not be published)