Duisternis - Eva Linden

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult De zeven zonderlingen: Duisternis van Eva Linden. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (ePub of paperback) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het keizerrijk Astonia kreunt onder de druk van de Duisternis. Op bepaalde plaatsen is de druk zo groot dat alle bomen sterven en alle rivieren droog komen te staan. Hele soorten worden uit hun territorium verdreven of op een bloederige manier afgeslacht. Bovendien is er de dreiging van de Cultisten, aanhangers van het occulte die zwarte magie bedrijven. Een eeuwenoude voorspelling brengt zeven onbekenden bij elkaar in herberg De Verdronken Scheper. Zeven Zonderlingen die op zoek moeten gaan naar zeven delen van een magisch kristal dat de Duisternis kan verdrijven. ‘Duisternis’ is het eerste boek van een reeks die losjes gebaseerd is op het populaire rollenspel ‘Dungeons & Dragons’.

Over de auteur
Eva Linden (1992) is een Vlaamse schrijfster met een voorliefde voor reizen, cosplay en fotografie. Ze schrijft al verhalen zo lang ze zich kan herinneren.
In 2016 debuteerde ze met de fantasyroman ‘Maanziek’, het eerste deel van een spannende trilogie die al snel compleet gemaakt werd met ‘Alpengloed’ en ‘Avondster’. In 2020 verscheen haar eerste thriller/detective ‘Weerwolven van Waraine’. Momenteel werkt Eva aan een high-fantasy-serie gebaseerd op het populaire rollenspel ‘Dungeons and Dragons’ en aan enkele feelgood-kortverhalen die bij Hamley zullen verschijnen. 
Eva woont sinds 2019 in het landelijke Nijlen, samen met haar man, hun kat Ainsa en hun konijntjes.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat voor werk doet Eva nog meer naast het schrijven?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 1 mei 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Duisternis’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt! Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)