Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 16-2022

Hamley en de draak – Sandra J. Paul (Hamley Books)

  • Vraag: Wie van ons team las Hamley in de sneeuw? En hoeveel sterren kreeg dit boek?
  • Antwoord: Amanda, 3.5 ster
  • Winnaar: Sanne Reumer

We beginnen bij het einde – Chris Whitaker (Volt)

  • Vraag: Hoe omschrijft Leontine de spanning die zij tijdens het lezen ervaarde in “Alle slechte meisjes” van Chris Whitaker?
  • Antwoord: “Gedurende het hele boek is de onderhuidse spanning voelbaar. Het is geen “op het puntje van mijn stoel” spanning, maar het triggert voldoende om door te blijven lezen.”
  • Winnaars: Astrid Buens, Inge Van Roy, Peter Marks

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 3 weken de paperback niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op, reken erop dat het wegens de vakantietijd iets langer kan duren.)

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)