Duisternis - Christopher Krovatin

Op 4 mei verschijnt bij uitgeverij Kluitman de thriller Duisternis, van Christopher Krovatin. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De inwoners van Founders Island weten niet wat hun overkomt als hun dorpje plotseling enkele uren in complete duistenis wordt gehuld. En het blijft niet bij die ene keer… Het donker komt en gaat, en vreemde dingen ontwaken wanneer niemand iets kan zien. Alec en zijn vriendin Hannah zijn vastbesloten om uit te zoeken wat er aan de hand is. Maar hoe dichter ze bij de waarheid komen, hoe meer gevaar ze lopen. En zij niet alleen… De bron van alle duisternis blijkt verweven te zijn met de geschiedenis van het dorpje. En die is misschien nog wel het engst van alles.

Over de auteur
Christopher Krovatin is een Amerikaanse auteur en journalist. Hij heeft al meerdere kinder- en YA-boeken op zijn naam staan en ook heeft hij voor verschillende muziektijdschriften geschreven. Christopher woont momenteel in New Jersey met zijn vrouw en zoon.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Christopher Krovatin heeft in zijn boekenkast één hele plank gevuld met boeken over hetzelfde thema, welk thema is dat? (Tip: kijk op de website van de uitgever, Kluitman)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 mei 2022. naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Horrorland’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)