Hotel in de wolken

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de jeugd thriller Hotel in de wolken van Mel Hartman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (ePub of paperback) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
‘Het hotel is nog niet tevreden. Het is de beurt aan het andere team. Het spel begint opnieuw.’ Hella en haar vrienden zitten nog steeds vast in het hotel dat in de lucht hangt. Ze zijn echter alles vergeten, zelfs hoe ze daar terecht zijn gekomen. Daar zorgen alle lekkernijen, die ze gretig oppeuzelen, op tafel voor. Ook het spel dat ze eerder moesten spelen om hun angsten te overwinnen en hun ouders terug te vinden, herinneren ze zich niet meer. En bovendien zijn hun ouders weer verdwenen. Maar langzamerhand komen de herinneringen bij Hella terug en probeert ze de andere kinderen te overtuigen om te stoppen met het eten van al het lekkers. Wanneer ze op zoek gaan naar hun ouders, probeert het hotel hen op allerlei manieren te dwarsbomen. Kunnen de kinderen aan de duistere verleidingen van het hotel weerstaan? Lukt het hen om het hotel te verslaan en om hun ouders te vinden?

Over de auteur
Mel Hartman debuteerde in 2007 met De Fantasiejagers, gevolgd door verschillende boeken en kortverhalen. Na een lange stilte schreef zij Als doden dromen, het eerste boek in een nieuwe reeks. Met Het hotel op de rots debuteert Mel Hartman in het genre jeugd thrillers.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie van ons team las Hotel op de rots?
  • Hoeveel sterren werden aan Hotel op de rots toegekend?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 5 mei 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hotel in de wolken’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Plaatste hier de link van Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)