Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 17-2022

Coup de Foudre – Eline De Schepper (Hamley Books)

  • Vraag: Welke uitdaging nam Eline De Schepper met beide handen aan?
  • Antwoord: een FeelGood boek te schrijven voor Hamley Books
  • Winnaar: Nicole Van Boxelaere

Duisternis – Eva Linden (Hamley Books)

  • Vraag: Wat voor werk doet Eva nog meer naast het schrijven?
  • Antwoord: “Naast het schrijvenwerk ik ook nog deeltijds in de thuiszorg, bij mensen met een fysieke en/of mentale beperking.
  • Winnaar: Yolanda Rietveld

Luna, Het volk van de Jaguar – Lies Vervloet (Hamley Books)

  • Vraag: Wat combineert Lies Vervloet goed in Het volk van de Jaguar?
  • Antwoord: Magie en de bedreiging van het regenwoud
  • Winnaar: Caren Hooge

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 3 weken de paperback niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op, reken erop dat het wegens de vakantietijd iets langer kan duren.)

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)