De theekoepel

Op 3 mei verscheen bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff de feelgood roman De theekoepel, van Karin Quint. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het vervolg op Het koetshuis en het tweede deel in de sfeervolle feelgoodserie Landgoed Rosaville van Karin Quint.

Landgoed Rosaville, 1903. Rosalie de Wit houdt een feest in de tuin van Rosaville. Na de dood van haar vader is ze vanuit Engeland naar Nederland vertrokken en heeft ze haar intrek genomen in de schitterende villa die haar vader ooit voor haar moeder liet bouwen. Met het tuinfeest viert Rosalie dat ze een jaar in Nederland is. Ze huurt de gedreven en enthousiaste fotograaf Arris Nauta in om het vast te leggen. Meteen voelt Rosalie zich tot de fotograaf aangetrokken, maar ze houdt zich aan het advies van haar vader: val nooit voor een man met minder geld dan jijzelf.
Ondertussen heeft zich in de omgeving van Landgoed Rosaville een nieuwe buurtgenoot gevestigd: de charmante fabrikant Jonathan van Bredevoort. Rosalie valt als een blok voor hem en hij lijkt de ideale huwelijkskandidaat. Maar is hij wel de man die ze denkt dat hij is?

Over de auteur
Iedere schrijver is ooit begonnen als lezer. Mijn moeder zei altijd dat je een kanon kon afschieten als ik aan het lezen was, en dat ik het dan nog niet doorhad. Volgens mijn vriend is er wat dat betreft niets veranderd. Met het lezen kwam het schrijven. De eerste keer dat er iets van mijn hand in een soort van drukvorm verscheen, was op de basisschool. Een gestencild krantje met mijn stukje op de voorpagina. Op slag wist ik wat ik later wilde worden. Ik studeerde journalistiek, werkte voor dagbladen, schreef en schrijf voor organisaties en bedrijven. In 2014 verscheen mijn eerste boek: Het Engeland van Jane Austen, een reisgids die je door het Engeland voert van een van mijn favoriete schrijfsters. In 2019 kwam de Engelse vertaling uit. Samen met mijn vriend schreef ik tussendoor nog reisgidsen over Wales en Schotland. Het begon dus met dat stenciltje op de basisschool. Nu liggen er twee romans, Het koetshuis en De theekoepel, de eerste delen van de Landgoed Rosaville-serie. Benieuwd naar wat er allemaal verder gaat gebeuren? Volg me dan op Facebook, Instagram of Twitter.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De theekoepel

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe heet de fotograaf die in “De theekoepel”, het tuinfeest vast legt op de gevoelige plaat?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 mei 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De theekoepel’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)