De Gifgave

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult De Gifgave, van Rani de Vadder. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
WIJ ZIJN ZOALS EEN SLANG DIE STEEDS VAN HUID VERANDERT. IN DEZE WERELD VAN GIF EN BEENDEREN IS NIETS WAT HET LIJKT. In Aurea mogen enkel gifgenoten via slangengif magie gebruiken. Beenderbezweerders hebben daar botten voor nodig, een vorm van magie die niet langer wordt getolereerd. Door het verbergen van haar ware identiteit, begaat beenderbezweerder Zaya een grote misdaad. Wanneer ze gewond raakt, verandert dan ook alles. Haar paarse bloed leidt de gifgenoten rechtstreeks naar haar toe en moet ook Zaya, zoals alle andere beenderbezweerders, de gevreesde transformatie tot gifgenoot uiteindelijk ondergaan. Ondertussen beseft Zaya niet dat zij niet de enige is met geheimen. Want ook Asper heeft een opdracht, en die kan het lot van zowel de beenderbezweerders als dat van de gifgenoten voor altijd veranderen.

Over de auteur
Rani De Vadder werd geboren met een pen in de hand. Ze is momenteel studente Toegepaste Taalkunde Chinees en Engels.
Rani woont in dat kleine buurlandje van Nederland en schrijft dus graag met onze befaamde Belgische chocolade naast zich, ook al ontkent ze passioneel dat ze zeker niét verslaafd is. Rani kwam bij Hamley Books terecht nadat ze het boek Upgrade had zien liggen in de boekhandels. Geïntrigeerd stuurde ze haar manuscript op. Haar debuut ‘Toxine’ is een spannende Young Adult-Fantasy die je meesleept vanaf het eerste woord.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Op welke leeftijd schreef Rani de Vadder haar eerste boekje?
  • 2. Waar ging dit boekje over?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 mei 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De gifgave’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)