Niets te verliezen

Onlangs verscheen bij uitgeverij Kluitman de Young Adult Niets te verliezen van Jennefer Mellink. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Romee weet zeker dat er bij haar thuis iets heel raars aan de hand is. Spullen liggen zomaar op een andere plek of verdwijnen soms zelfs helemaal. Alleen neemt niemand haar serieus. Ze gaat met haar beste vriendin op onderzoek uit en doet hierbij verontrustende ontdekkingen. Ondertussen verlangt Elijah naar meer spanning in zijn leven. Hij zoekt hierbij steeds vaker de grenzen op, maar raakt daardoor betrokken bij een situatie waar hij niet meer uit kan komen.

Over de auteur
Jennefer Mellink debuteerde met Gebroken, die door Hebban werd genomineerd voor Beste Young Adult Thriller 2014. Daarna volgden Kwaad Bloed en Gevarenzone. Jennefer is YA-boeken gaan schrijven omdat ze leesplezier bij jongeren wil aanwakkeren. Lezen is leuk, als je maar het juiste boek in handen hebt! Op bol.com vind je alle boeken van Jennefer Mellink, waaronder het nieuwste boek van Jennefer Mellink.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Niets te verliezen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Waardoor vindt Yfke Niets te verliezen lekker weglezen?
  • 2. Hoe veel sterren gaf Yfke Niets te verliezen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 31 mei 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Niets te verliezen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)