Klopjacht

Onlangs verscheen bij uitgeverij Cargo de thriller Klopjacht van James Patterson. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (e-book of paperback) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De vrienden Alex Cross en John Sampson staan op het punt om samen de ruige wildernis van Montana in te trekken als ze worden opgeroepen bij een moordzaak in Washington. Samen met Ned Mahoney storten ze zich op het onderzoek, zich niet bewust van het veel grotere kwaad dat dreigt.
M, de mysterieuze moordenaar die Cross al jaren achtervolgt, is weer opgedoken en lijkt ongrijpbaarder dan ooit. Het spoor leidt ze dieper de wildernis in, waar Cross en Sampson als opgejaagd wild hun krachten moeten bundelen, en hun overlevingsdrang moeten inzetten.

Over de auteur
James Patterson (Newburgh, Orange County, 1947) is een Amerikaans auteur van een groot aantal thrillers, zowel in een serie als losstaand. Minder bekend in Nederland is dat hij ook een groot aantal boeken voor tieners en jongvolwassenen schreef.

Patterson debuteerde in 1976 met het boek The Thomas Berryman number, waarmee hij de Edgar Allan Poe Award won voor het beste debuut. Inmiddels is hij een van de bestverkopende auteurs ter wereld, met meer dan driehonderd miljoen verkochte exemplaren op zijn naam. Vooral populair onder zijn boeken zijn de Alex Cross- en Women’s murder club-series, maar Patterson schreef ook regelmatig standalones. Een aantal van zijn verhalen is verfilmd. Zo was de verfilming van Meisjes plagen… (Kiss the Girls, 1995) van Paramount Pictures (1997), met Morgan Freeman als Alex Cross, een ware kaskraker. Een groot aantal van zijn boeken schreef hij samen met co-auteurs, waaronder Michael Ledwidge, Maxine Paetro, Andrew Gross en Mark T. Sullivan.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Klopjacht

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Klopjacht maakt deel uit van de serie met Alex Cross in de hoofdrol. Het hoeveelste deel is Klopjacht in deze serie?
  • 2. In welke stad begint het eerste hoofdstuk?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 6 juni 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Klopjacht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt! Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


hier de link van Bazarow

Leave a Reply

  • (not be published)