Een duistere schittering

Op 15 mei verscheen bij uitgeverij Cargo de thriller Een duistere schittering van Stacy Willingham. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (ePub of paperback) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Echte monsters verschuilen zich niet het bos, ze zijn niet de schaduw achter de boom of de onzichtbare aanwezigheid in een donkere hoek. Nee, echte monsters staan recht voor je.

In de zomer waarin Chloe Davis haar twaalfde verjaardag viert, verdwijnen zes tienermeisjes uit het kleine stadje waar ze woont. Ouders worden bang, alle meisjes moeten binnenblijven, de dagen zijn lang en vol angst. Aan het eind van de zomer wordt Chloes vader gearresteerd en veroordeeld als seriemoordenaar, en sindsdien heeft hij de gevangenis niet meer verlaten.

Twintig jaar later werkt Chloe als psycholoog in Baton Rouge, maar soms voelt ze zich net zo verward als haar patiënten zelf. En wanneer er een vijftienjarig meisje verdwijnt, beleeft ze die angstaanjagende zomer weer opnieuw.

Over de auteur
Stacy Willingham werkte als copywriter en brandmanager bij een marketingbureau voordat ze zich fulltime aan haar schrijverschap besloot te wijden. Ze woont in Charleston, South Carolina, samen met haar man en hond. Een duistere schittering is haar debuut, waarvan de rechten al voor verschijnen wereldwijd werden verkocht. Emma Stone (Fruit Tree) produceert de televisieserie bij Een duistere schittering, die bij HBO Max zal worden uitgezonden.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Een duistere schittering.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe omschrijft Karin Slaughter deze debuut thriller? (Tip: check de website van uitgeverij Cargo)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 juni 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Een duistere schittering’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)