Onbereikbaar dichtbij

Titel: Onbereikbaar dichtbij
Auteur: Nicole Schelling
Genre: Feelgood
Uitgeverij: Books and Butterflies
Publicatiedatum: mei 2022   
Aantal bladzijdes: 58 (e-book)
Recensie: Brenda

Cover
Een simpele cover van een man die een man zoent. Een romantische cover. Verder vind ik het niet echt een boeiende cover.

Auteur
Over Nicole Schelling is nog niet heel veel te vinden. Ze is getrouwd en heeft een zoon en woont in het uiterste zuiden van Limburg. Ze houdt zelf heel erg van lezen en schrijft ook recensies, maar sinds kort is haar schrijversdroom uitgekomen en mag ze zich als auteur presenteren. (bron: facebookpagina van Nicole)

Achterflap/samenvatting
Vicky heeft een hekel aan strippers. Ze vindt ze smakeloos met die glimmende opgepompte spieren. Als ze erachter komt dat op het vrijgezellenfeest van haar nicht Claire een mannelijke stripper is ingehuurd, staat ze dus niet te juichen. Op het moment dat ze zelf het podium op wordt getrokken, raakt ze serieus in paniek. Hoewel ze het liefst door een gat in de vloer zou willen verdwijnen, is ze totaal niet voorbereid op de stripper die op haar afkomt. Hij zet haar in vuur en vlam en bezorgt Vicky de avond van haar leven.

Ze kan hem naar niet uit haar hoofd zetten, maar weet heus wel dat hij onbereikbaar voor haar is. Ze zal nooit verliefd worden op iemand met zo’n beroep. Uit alle macht probeert ze hem te vergeten, maar dan ziet ze hem weer: op een foto samen met de verloofde van haar nicht en ze lijken elkaar goed te kennen.

Mijn mening
Bij het openen van de e-book zag ik dat het maar 58 bladzijdes bevat. Dat zijn er wel heel weinig. Hoe krijg je een lezer tevreden en weet je hem/haar te boeien met een verhaal van zo weinig pagina’s? 

Het is Nicole Schelling absoluut gelukt om het verhaal vlot te laten verlopen en dat je blijft lezen tot de laatste bladzijde. Hier ga je geen dagen voor zitten. Een heerlijk verhaal wat direct in de club begint, vlot geschreven en beeldend zodat je de act bijna zelf kon meemaken.

Ik denk dat uit dit verhaal ook zeker een boek van minstens 200 pagina’s had kunnen komen. Het nadeel vond ik dat het verhaal gewoon te snel uitgelezen is.

Plot: 4
Leesplezier: 4
Schrijfstijl: 4
Originaliteit: 4
Psychologie: 4

Onbereikbaar dichtbij krijgt van mij 4 prachtige sterren.

Brenda

Waardering: 4 uit 5.

Leave a Reply

  • (not be published)