Zonder schuld

Onlangs verscheen bij uitgeverij Ambo|Anthos de psychologische thriller Zonder schuld van Dana Smit. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Zonder schuld van Dana Smit is het eerste deel uit de Hazel Kramer-reeks. Profiler Hazel Kramer wordt op een ochtend gebeld door Adam Palmer – inspecteur bij de Londense politie –, die haar hulp vraagt bij een uitzonderlijke moordzaak. Het slachtoffer en de plaats delict zijn bedekt met afval en alle sporen van de dader zijn gewist. Het doet Hazel denken aan een zaak uit het verleden en ze neemt contact op met Julius Bell – een meedogenloze advocaat. Hij stemt toe te helpen, maar onder één voorwaarde: hij wil bij de zaak betrokken blijven.

De tijd dringt, er worden meer moorden gepleegd en de leugens stapelen zich op. Julius, Adam en Hazel gaan op zoek naar de dader, maar langzaam komt Hazel erachter dat niemand de volledige waarheid spreekt, ook Julius en Adam niet. Ze staat er alleen voor. Als ze vervolgens ook twee dagen uit haar eigen geheugen kwijtraakt slaat de twijfel toe, kan ze zichzelf niet eens meer vertrouwen? Ze moet alles op alles zetten om de zaak op te lossen en haar reputatie te redden; lukt het haar de moordenaar te vinden, en ten koste van wie?

Over de auteur
Dana Smit (1989) is geboren in Haarlem en woont al bijna tien jaar in Londen. Ze heeft een bachelor in criminologie en een master in forensische psychologie, en heeft als detective bij de Londense politie gewerkt. Als actrice was Dana Smit te zien als Sara Johanssen in Holby City op BBC1.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Zonder schuld.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Amanda las Zonder schuld, wat vond zij van het verhaal?
  • 2. Hoeveel sterren gaf Amanda dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 juli 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zonder schuld’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)