Goudval

Het nieuwe boek van Lilian Schneider, Goudval, is inmiddels verschenen en namens Lilian mogen wij twee exemplaren van Goudval verloten, hoe gaaf is dat!?! En nog leuker: de boeken worden speciaal voor de winnaar gesigneerd! Heel tof Lilian, dank je wel!

Het verhaal

Als hun zoontje verdrinkt in bad, komt het huwelijk van Oscar en Eveline Schimmelpenninck onder grote druk te staan. Terwijl Oscar zich op zijn werk als strafrechtadvocaat stort, begint Eveline een eigen koffiezaak, maar ook een affaire met de Engelse Steven. Zonder dat ze het doorhebben, raken Eveline en Oscar los van elkaar verstrikt in de duistere wereld van de goudhandel. Het grote geld en gladde praters doen hun entree. Als Eveline Steven nareist naar Brighton merkt ze dat er dingen niet kloppen. Lukt het haar om de waarheid te achterhalen? Goudval is een spannende pageturner over aantrekken en afstoten, over waarheid en leugen, over vertrouwen en bedrog. 

Over de auteur

Lilian Schneider (Groningen, 1965) ´Als ik niet schrijf, dan denk ik aan schrijven, het stopt nooit in mijn hoofd´. Studeerde Informatiedienstverlening en Management. Werkte bij een bank  als medewerkster kas en balie en daarna vol passie bij de Openbare Bibliotheek Delfzijl en Zaanstad.
Laatste functie: Specialist Cultuur. Gevoelig, nieuwsgierig, ambitieus en leergierig. Alleslezer. Jack Russel. Liefhebster van Scandinavische thrillers. Zingt bij popkoor Mixed Melody. Mensenmens. Koffieleut. Zus, echtgenote, stiefmoeder, vriendin en nog veel meer.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Goudval is een standalone thriller. Op het vorige boek ‘ Een wreed voorjaar’ daarentegen komt een vervolg met de vrouwelijke privédetective (particulier rechercheur) in de hoofdrol. Hoe heet zij?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 28 juli 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Goudval’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)