Allemaal hoeren

Onlangs verscheen bij uitgeverij LetterRijn de thriller Allemaal hoeren van Franziska Weissenbacher. In samenwerking met de auteur mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een ontspannen dag in de tuin komt tot een abrupt einde, wanneer rechercheurs Hans Dijkma en Laura Mandemaker naar een plaats delict worden geroepen. Een jonge vrouw is vermoord in een nabijgelegen natuurgebied. Al snel volgen er meer moorden. Wie is deze seriemoordenaar die een merkteken achterlaat op de doden? Wat hebben de slachtoffers met elkaar gemeen? De rechercheurs storten zich op het onderzoek, dat wordt bemoeilijkt als er informatie wordt gelekt en er sprake blijkt te zijn van belangenverstrengeling. De spanning loopt op, zowel in de privésfeer als op het politiebureau. Slaagt het team erin de dader te stoppen? Zout op de friet? Het is een vraag die Franziska Weissenbacher al honderden keren heeft gesteld. Ze is allround medewerkster in een frietzaak/automatiek. In haar vrije tijd schrijft ze misdaadverhalen. Ze is getrouwd, moeder van twee dochters en vier zonen en oma van een groeiend aantal kleinkinderen.

Over de auteur

Zout op de friet? Het is een vraag die Franziska Weissenbacher al honderden keren heeft gesteld. Ze is allround medewerkster in een frietzaak/automatiek. In haar vrije tijd schrijft ze misdaadverhalen. Ze is getrouwd, moeder van twee dochters en vier zonen en oma van een groeiend aantal kleinkinderen. Schrijven doet ze al zolang ze dat kan. Eerst in dagboeken of in de vorm van gedichtjes. Op de havo raadt de docent Nederlands haar aan journalist te worden. Op dat moment ziet ze het niet zitten, maar later in haar leven komt het er toch nog van. Jarenlang schrijft ze voor een dagblad, verschillende andere bladen en een door haar beheerde nieuwssite. Omdat ze een droom koestert, besluit ze mee te doen aan een verhalenwedstrijd. Daarmee begint een nieuw hoofdstuk in haar leven.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Allemaal hoeren.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Waarin vond Weissenbacher het moeilijk balans te vinden? (Tip: lees hier de column van Franziska Weissenbacher)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 31 juli 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Allemaal hoeren’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)