Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 28/29-2022

Parks, Kurian & Candlish (Volt)

  • Felix Schoonen
  • Marit Veenhof

Natriumchloride – Jussi Adler Olsen (Prometheus)

  • Jozefien Penet
  • Liesbeth Hermens
  • Marijke Mulder

Twin Crowns – Catherine Doyle & Katherine Webber (HarperCollins)

  • Sandy van der Kolk

Eens in je leven – Marijke Vos (HarperCollins)

  • Michelle Prins

Zonder schuld – Dana Smit (Ambo|Anthos)

  • Jennifer Castenie

Zes seconden & Zes seconden: de laatste afrekening – Daniëlle Bakhuis (Ploegsma)

  • Will van Vuure

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 3 weken de paperback niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op, reken erop dat het wegens de vakantietijd iets langer kan duren.)

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)