De geheimen van het stormbos

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Fontein het jeugdboek De geheimen van het stormbos van L.D. Lapinski. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Flick is een schisma-maker, maar veel tijd om daarbij stil te staan heeft ze niet. De Seren winnen aan magie, en ze vernietigen hele werelden om er meer van te krijgen. Dus gaan Flick, Tristyan, Jonathan en Avery op zoek naar de belangrijkste koffer van Wereldvreemd: de koffer die het multiversum kan beëindigen. Dat is niet alleen gevaarlijk – de Seren jagen op diezelfde koffer – maar ook zo goed als onmogelijk. Want hoe kom je op een plek die niet gevonden wil worden?

Over de auteur
L.D. Lapinski is de auteur van de serie Reisbureau Wereldvreemd. Ze woont net buiten Sherwood Forest met haar gezin, veel boeken, een hamster genaamd Pebbles en een kat genaamd Hector. L.D. schreef voor het eerst een boek toen ze zeven was; het was gemaakt van gelinieerd papier en plakband, en het ging over een kikker die een vliegtuig bezat.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De geheimen van het stormbos

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Amanda las het tweede deel van deze magische mysterieuze serie. Wat vond zij een bijzondere maar erg belangrijke keuze?
  • 2. Hoeveel sterren kreeg het tweede deel “Op de rand van de wereld”?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 augustus 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De geheimen van het stormbos’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)