Het zwarte boek van de uren

Onlangs verscheen bij uitgeverij A.W. Bruna de thriller Het zwarte boek van de uren van Eva García Sáenz de Urturi. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Mijn naam is Unai. Ze noemen me Kraken. Jouw jacht eindigt hier. De mijne begint…

Vitoria, 2022. Voormalig inspecteur Unai López de Ayala – alias Kraken – krijgt een anoniem telefoontje dat alles wat hij weet over zijn familie zal veranderen. Hij heeft een week de tijd om het legendarische Zwarte boek van de uren te vinden, een exclusief bibliografisch juweel, en dan zal zijn moeder niet sterven. Zijn moeder, die al tientallen jaren op het kerkhof rust. Hoe is dit mogelijk? Er volgt een race tegen de klok tussen Vitoria en Madrid om het belangrijkste criminele profiel van zijn leven te maken, een profiel dat het verleden voor altijd kan veranderen.

Wat als je moeder de grootste vervalser van oude boeken aller tijden was?

Over de auteur
Eva García Sáenz de Urturi (1972) werd geboren in Vitoria en woont sinds haar vijftiende in Alicante, waar ze aan de universiteit werkt. Haar eerste boek heeft ze in eigen beheer uitgegeven en het werd online een grote bestseller. De trilogie van de witte stad verschijnt in het Spaans bij Planeta en deze boeken zijn inmiddels in alle vormen en via alle platforms een fenomenale bestseller geworden.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Het zwarte boek van de uren.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. In welk jaar is de moeder van Unai, volgens de grafsteen, overleden?
  • 2. Waar ligt ze begraven?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 20 augustus 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het zwarte boek van de uren’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)