Die lange lange dagen

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Fontein de thriller Die lange, lange dagen van Inga Vesper. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Californië, 1959, een vrouw verdwijnt uit haar huis met achterlating van twee bange meisjes en een bloedvlek op de keukenvloer. Weet Ruby Wright, de zwarte ‘hulp’ van de familie, meer?

Tijdens een zinderende zomerdag in Californië, 1959, verdwijnt Joyce Haney uit haar huis, met achterlating van twee doodsbange kinderen en een bloedvlek op de keukenvloer. Terwijl de buren een zoekactie op touw zetten, is het Ruby Wright, de zwarte ‘hulp’ van de familie die wellicht de sleutel tot dit mysterie heeft. Ruby weet immers meer dan wie ook wat zich achter de gesteven gordijnen van deze keurige suburb afspeelt. Leugens, wantrouwen en vooroordelen vieren hoogtij en er is maar één vonk nodig om deze hele ‘perfecte’ wereld in brand te steken. . .

Over de auteur
Inga Vesper is journalist en redacteur. Voor haar werk woonde ze in Duitsland, Tanzania en Syrië. Tegenwoordig woont en werkt ze in Londen.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Die lange, lange dagen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe heet een van de dochters van Joyce?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 augustus 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Die lange, lange dagen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)