Iedereen liegt

Op 1 september verschijnt bij uitgeverij Cargo de thriller Iedereen liegt van Camilla Grebe. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback en 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Maria Foukara leidt een gelukkig leven met haar zoon, en sinds kort met haar geweldige nieuwe liefde Samir en zijn tienerdochter Yasmin. Als op een koude decembernacht Yasmin ineens spoorloos verdwijnt, denkt de politie in eerste instantie aan zelfmoord. Maria weet niet goed wat ze met de situatie aan moet. Haar stiefdochter was niet makkelijk, maar was dat niet gewoon de puberteit? Hoe kan ze zomaar zijn verdwenen?
Wanneer Samir wordt opgepakt op verdenking van moord op zijn dochter, is Maria totaal van slag. Heeft Samir zijn dochter uit eerwraak vermoord? Getuigen vertellen dat Yasmin slachtoffer zou zijn van lichamelijk misbruik, en langzaam ontstaan twijfels bij Maria of de dood van Yasmins moeder en zus, jaren geleden, werkelijk het gevolg van een auto-ongeluk was.
Is Samir niet de liefhebbende echtgenoot en vader die Maria dacht dat hij was, maar een gewelddadige man die het niet kon verdragen dat zijn dochter verkering met een Zweedse jongen had? Gewelddadig genoeg om een moord te plegen?

Over de auteur
Camilla Grebe (1968) is succesvol ondernemer en bekleedde verschillende topfuncties in de zakenwereld. Samen met Paul Leander-Engstrom schreef zij de ijzingwekkende trilogie Moskou Noir, eerder schreef Camilla Grebe samen met haar zus Åsa Träff spannende boeken. De bekendste boeken: De minnares – Älskaren från huvudkontoret – Dagboek van mijn verdwijning – Husdjuret – In slaap gevangen – Dvalan – De schimmenjager – Skuggjägaren.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las Schimmenjager van Camilla Grebe?
  • 2. Hoeveel sterren kreeg Schimmenjager?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 31 augustus 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Iedereen liegt’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)