Wat we niet zeggen

Op 15 september verschijnt bij uitgeverij Kluitman de spannende Young-Adult Wat we niet zeggen van Nadine Swagerman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Drie maanden na de dood van zijn vader verhuizen Tobias, zijn moeder en zijn zusje naar een dorp aan de andere kant van het land. Hier komt hij al gauw in aanraking met de waanzinnig knappe Jones, op wie hij meteen een oogje krijgt. Maar zijn nieuwe vrienden waarschuwen hem dat hij uit zijn buurt moet blijven. Tobias weet niet wat hij moet geloven. Hij wil op zijn eigen oordeel afgaan, maar kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. En dat terwijl hij zelf ook een groot geheim met zich meedraagt…

Over de auteur
Nadine Swagerman droomde er als zevenjarig meisje al van om schrijfster te worden. Nadine stond in de finale van twee schrijfwedstrijden, en in 2017 kwam haar droom uit toen zij een boekcontract tekende bij Kluitman. Naast het schrijven van verhalen, werkt Nadine als tekstschrijver voor haar eigen tekstbureau.

Lees hier het eerste hoofdstuk van ....

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat we niet zeggen maakt deel uit van een serie die door de uitgeverij in het leven is geroepen. Hoe heet deze serie?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 september 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Wat we niet zeggen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)