De bloedzomer van 1997

Op 18 oktober verschijnt bij uitgeverij Van Goor de jeugdhorror De bloedzomer van 1997 van Daniëlle Bakhuis. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Na Clownsnacht en Het huis zonder einde schreef Daniëlle Bakhuis opnieuw een verhaal om van te gruwelen. Vijfentwintig jaar geleden werd Westerdam geteisterd door een reeks bloederige moorden. Er wordt gefluisterd dat Dirtbag het op tieners heeft voorzien. Er wordt ook gefluisterd dat niemand veilig is… Jason, Laura, Alice, Denise, Monica, Edward en Joyce: allemaal zijn ze bang dat zij de volgende zullen zijn. De bloedzomer van 1997 is een ijzingwekkende slasher zonder smartphones, Netflix en internet, maar mét creepy urban legends als Elisa Day en de moordenaar op de achterbank.

Over de auteur
Daniëlle Bakhuis (1982) werkt sinds haar achttiende in de journalistiek. Na haar column in meidentijdschrift Fancy, werkte ze als freelance redacteur voor onder andere Cosmopolitan en CosmoGIRL. Daarnaast schreef ze 11 boeken, waarvan de razendspannende YA-thrillers De eliminatie en De executie bij Best of YA verschenen. Ze bezoekt wekelijks scholen om leerlingen te vertellen over haar werk als schrijver en haar boeken.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie is er verantwoordelijk voor de gruwelijk mooie zwart-witillustraties?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 18 oktober 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Bloedzomer’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)