Dansen tussen wilde rozen

Titel: Dansen tussen wilde rozen
Auteur: Aster Borg
Genre: Feelgood (Novelle)
Uitgeverij: Neckar
Publicatiedatum: oktober 2022
Aantal bladzijdes: 67 (Epub)
Recensie: Bianca

Over de auteur:
Onder het pseudoniem Aster Borg schrijft Johnny Bollé feelgood en romans. Van deze Antwerpse auteur verschenen al eerder diverse thrillers, waaronder BloedmaanHij noemde me Duivelskind en Duistere grens. Zijn meest recente publicatie is Wat ik niet deed.

Achterflap:
Na de recente breuk met haar man besluit Bo met haar beste vriend Jerome te gaan genieten van een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk. Zon, strand, zee en mannen, meer hebben ze niet nodig (aldus Jerome).
Toch kan Bo zelfs in het zonnige Saint-Rafaël niet stoppen met piekeren – over haar toekomstige ex-man, over de bloemenzaak die ze met hem runt … En dan is er nog de echte reden waarom ze naar Saint-Rafaël wilde. Een reden die weinig met zon, zee, strand en mannen te maken heeft en alles met een mysterieuze foto uit haar jeugd.

Mijn mening:
Ik heb me met Dansen tussen wilde rozen een avondje prima vermaakt. Ik waande me lekker in Zuid-Frankrijk, voor mij bekend gebied en ik genoot van Bo en haar vriend Jerome.

Dansen tussen wilde rozen is een novelle, maar wat mij betreft had het wat uitgebreider gemogen. Aster Borg heeft een fijne schrijfstijl, oog voor gevoel en een thema dat zelfs een beetje spanning in het verhaal bracht. Ik was zeer nieuwsgierig naar het verhaal achter de foto. Qua liefdesperikelen bleef het allemaal klein maar dat kwam mede doordat het natuurlijk een novelle betrof. Ik ben meer van de iets uitgebreidere verhalen waarin dan ook de liefde ruimschoots aan bod kan komen. Toch heb ik zeker van dit verhaal genoten en zou ik zeker een volgend boek van deze nieuwe auteur op feelgood gebied oppakken.

Dansen tussen wilde rozen krijgt van mij 3,5 ster.

Bianca

Waardering: 3.5 uit 5.

Leave a Reply

  • (not be published)