De wonderen van de Kasa

Onlangs verscheen bij uitgeverij Paris Books de roman De wonderen van de Kasa van Macy Annabelle Pole. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Hier, in het moment, waarbij er niets was behalve zijzelf en het water, vond ze de vrijheid in zichzelf die ze zolang buiten gezocht had. Een gemoedstoestand die te allen tijde toegankelijk was, mits ze zich ervoor openstelde. Ze snoof de zeelucht op en vulde haar longen ermee. Haar krullende haren deinde mee op het ritme van de wind en ze staarde naar de horizon. En het was goed. Bessia is enthousiast wanneer ze onverwachts en alleen een verre reis moet maken. Ze is op zoek naar avontuur, zichzelf en de liefde. Haar reis neemt een verrassende wending wanneer blijkt dat ze de Kasa is: een Uitverkorene die de taak heeft om de mensheid te begeleiden naar een nieuw tijdperk, De Nieuwe Aarde. Maar hoe moet ze dat doen? Bessia is immers niet alleen een Uitverkorene, ze is ook mens. Ze vecht met zichzelf en met teleurstellingen. Ze ontmoet geluk, verliest het en hoopt het weer terug te vinden. En zoals alle mensen vindt ze het soms lastig om haar vertrouwen vast te houden. Zal het Bessia lukken om de mensheid te redden? Of zal ze eerst moeten beginnen bij zichzelf?

Over de auteur
Macy Annabelle Pole (Amsterdam, 1995) heeft economie gestudeerd en gedoceerd in het internationale onderwijs. In 2020 gooide ze haar leven om en volgde ze haar hart: ze nam ontslag en wijdde zich aan het schrijven. De Wonderen van de Kasa is haar debuutroman. www.macypole.com

Lees hier het eerste hoofdstuk van De wonderen van de Kasa.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe beschrijft Lilian de schrijfstijl van Macy Annabelle Pole in haar recensie? (Tip: die lees je hier)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 20 november 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De wonderen van de Kasa’.

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)