De regenboogfabriek

Onlangs verscheen bij uitgeverij Neckar het kinderboek Sam & de Monsterbende: de regenboogfabriek van Susan Wallenburg. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (hardcover) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Als je ‘s nachts alleen in bed ligt en het buiten pikdonker is. Ben je dan weleens bang? Voor de rare schaduwen op het behang? Voor het getik van de takken tegen je raam? Maar waar komen die andere vreemde geluiden vandaan? Zitten er echt geen monsters verscholen in je kast en onder je bed? Moet je om hulp roepen? Naar iemand waarvan je weet dat die je redt. Of moet je dapper zijn en zelf gaan kijken? En of monsters echt bestaan zal dan vanzelf blijken …

Over de auteur
Susan Wallenburg (1975) Nadat Susan in 2004 moeder werd van Samantha bleek bij het voorlezen dat Samantha het nog leuker vond om samen verhalen te bedenken. Dus nam Susan de pen ter hand. Veel van de verhalen ontstaan vanuit gebeurtenissen in hun eigen leven. Zo ook De regenboogfabriek. Een verhaal dat is ontstaan toen Samantha bang was voor monsters onder haar bed en in haar kast. Zeggen dat monsters niet bestaan was geen optie, voor Samantha waren ze tenslotte echt. Zo vroeg Susan haar dochter meer over deze monsters te vertellen en is Sam & de Monsterbende ontstaan. In 2021 verscheen een verhaal van Susan in De Rommelzolder.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De regenboogfabriek.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de titel van het verhaal van Susan Wallenburg dat in “De rommelzolder” is verschenen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 november 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De regenboogfabriek. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)