Meisje zonder hoop

Op 24 november verschijnt bij uitgeverij Cargo de thriller Meisje zonder hoop van Michael Robotham. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren (paperback of ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een nieuw deel in de thrillerserie rond het fascinerende duo Evie en Cyrus.

Twintig jaar geleden werd de familie van Cyrus Haven vermoord. Alleen hij en zijn broer Elias overleefden. Cyrus omdat hij zich verstopte, Elias omdat hij, zoals later bleek, de moordenaar was. Nu komt Elias vrij uit de gesloten psychiatrische inrichting waar hij was opgenomen, en forensisch psycholoog Cyrus moet besluiten of hij de man die hem zijn jeugd ontnam kan vergeven.
Ondertussen wordt Cyrus opgeroepen bij een zaak in Nottingham. Een man is vermoord en diens dochter Maya is ontvoerd. Even later wordt een tweede vrouw ontvoerd. De enige getuige is Evie Cormac, de getroebleerde tiener met een gave en een oude bekende van Cyrus. Om de twee vrouwen te vinden, zullen ze samen op zoek moeten naar antwoorden uit het verleden, en ze weten beiden dat dat nooit zonder gevaar is.

Over de auteur
De Australische journalist Michael Robotham (1960) reisde jarenlang de wereld rond en maakte reportages voor diverse kranten en tijdschriften. Van zijn hand verschenen de zeer succesvolle thrillers De verdenking, Het verlies, Nachtboot, Gebroken, Vuurvast, Boetedoening, Zeg dat het je spijt, Door mijn ogen en De afrekening. Zijn werk is bekroond met de Ned Kelly Award. In 2015 verscheen zijn nieuwe boek Leven of dood. Op bol.com vind je alle boeken van Michael Robotham, waaronder het nieuwste boek van Michael Robotham.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  1. “Meisje zonder hoop” is het derde deel uit de serie: Evie en Cyrus. Wat zijn de titels van de voorgaande delen uit deze serie?
  2. Wie van ons team las deze voorgaande delen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 25 november 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Meisje zonder hoop’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)