Losgeweekt

Onlangs verscheen bij uitgeverij Books and Butterflies / Hamley Books de novelle Losgeweekt van Jennifer Wagemans. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Tijdens een week vakantie probeert Siem haar hoofd leeg te maken door uit te waaien op het strand. Daar ontmoet ze jutter Rolf per toeval en hij vult haar hoofd juist met bijzondere verhalen. Tijdens een week vakantie probeert Siem haar hoofd leeg te maken door uit te waaien op het strand. Daar ontmoet ze jutter Rolf per toeval en hij vult haar hoofd juist met bijzondere verhalen. Deze nuchtere oude man heeft behoorlijk wat eigenaardige schatten veroverd in zijn tijd die hij maar al te graag tentoonstelt in zijn museum. Zijn fratsen maken Siem meer dan eens aan het lachen, maar af en toe gaat ze met een brok in haar keel terug naar haar vakantiehuisje. Loopt hun opbloeiende vriendschap uit op een hartverwarmend en -verscheurend afscheid?

Over de auteur
Jennifer Wagemans; bij Visma | ProActive help ik de marketing naar een hoger niveau te brengen onder andere door te voorzien in uiteenlopende content voor SEO-optimalisatie, leadverzameling en employer branding. In mijn vrije tijd schrijf ik veel, wat bijvoorbeeld geresulteerd heeft in een vijfdelige science-fiction fantasy young adult boekenreeks, volledig door mijzelf geschreven, geïllustreerd en uitgegeven via Boekscout. Momenteel werk ik aan het slotdeel.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Losgeweekt.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Uit hoeveel hoofdtukken bestaat deze novelle?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 december 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Losgeweekt’.

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)