Op zoek naar jou

Onlangs verscheen bij uitgeverij Books & Butterflies van Hamley Books de roman Op zoek naar jou van Britt Van Der Jagt. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een reis naar Thailand, een zoektocht naar familie… Wanneer Mila samen met haar beste vriendin Daisy een dagje naar een attractiepark vertrekt, gebeurd er iets verschrikkelijks. Daisy komt in een ongeluk terecht en al snel blijkt dat de impact enorm is. Daisy’s lichaam heeft zware klappen gekregen. Na een grondig onderzoek in het ziekenhuis wordt duidelijk dat Daisy een donornier nodig heeft. Er is alleen één probleem: Daisy is geadopteerd. Daarom reist Mila af naar Thailand om de biologische ouders van Daisy te vinden in de hoop dat zij een geschikte donor zijn. Tijdens haar zoektocht komt er een bijzonder iemand op haar pad…

Over de auteur
Mijn naam is Britt en ik lees al zo lang ik me kan herinneren. Schrijven leek me dan ook een toepasselijke hobby. Ik probeerde het schrijven door een kort verhaal te schrijven. ‘Garderobejongen’ werd gepubliceerd in de bundel ‘all I want for christmas’. Daarna schreef ik nog een aantal kort verhalen die helaas niet gepubliceerd werden, door de feedback werd mijn schrijven alleen maar beter. Na een lange tijd probeerde ik het opnieuw en ‘drieëntwintig sterren’ werd wel uitkozen om gepubliceerd te worden in de bundel ‘in de sterren geschreven’. Ik had het schrijven weer helemaal teruggevonden en schreef ‘duik in het diepe’, dit moest een kort verhaal opzicht worden. Maar ik kreeg de kans om er een bundel van te maken. Zo ontstond ‘duik in het diepe en andere verhalen’. Een bundel met 3 feelgood verhalen en 2 thrillerverhalen. Sindsdien ben ik weer druk bezig met schrijven en ik hoop (en denk) dat jullie nog veel van mij kunnen lezen in de toekomst.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Op zoek naar jou.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoelang zijn Mila en Daisy al huisgenoten? (Tip: lees het eerste hoofdstuk)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 12 december 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Op zoek naar jou’.

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)