Valwind

Op 13 december verschijnt bij uitgeverij Luitingh Sijthoff de thriller Valwind van Maria Adolfsson. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Valwind is het vijfde deel in de Doggerland-serie van thrillerauteur Maria Adolfsson. In de hoofdstad Dunker worden twee jonge slachtoffers dood aangetroffen, met slechts één dag tussen de moorden. Karen Eiken Hornby geniet van haar zwangerschapsverlof en is niet blij dat ze deze zaak krijgt toegewezen. Ze is vooral terughoudend tegenover de zwijgzame Astrid Nielsen, met wie ze moet samenwerken. Al snel beginnen Karen en Astrid te vermoeden dat de twee doden met elkaar te maken hebben en dat ze niet de laatste slachtoffers zijn. De nieuwe moeder moet de zaak oplossen en tegelijkertijd haar kind beschermen.

Over de auteur
Maria Adolfsson woont in Stockholm en werkte als communicatie-expert en persvoorlichter. De vertaalrechten van haar thrillerdebuut Doggerland werden voor verschijnen al aan 15 landen verkocht.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Valwind.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de naam van het park waar het lijk wordt gevonden in het eerste hoofdstuk?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 14 december 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Valwind’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)