Timing is alles

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de roman Timing is alles van Amber Clarke. In samenwerking met de uitgever mogen wij1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
“Elke beslissing kan je leven bepalen…” Voor fans van Karen M. McManus en Colleen Hoover. Jess maakt zich klaar om haar laatste schooljaar af te ronden. Ze haalt redelijke punten, heeft goede vrienden en heeft haar leven eindelijk weer op de rails sinds de jongen van wie ze hield van de radar verdween. Zijn geheimen zouden haar enkel hebben vernield, weet ze, ook al had ze gehoopt hem te kunnen redden. Plots davert haar wereld echter op haar grondvesten. Luke staat weer aan haar deur, maar hij is niet alleen. De schaduw die Jess achtervolgt sinds ze Luke ontmoette, houdt hen nauwlettend in de gaten. Is haar liefde voor Luke sterk genoeg om zijn verleden te vergeten? En zal de schaduw toelaten dat Jess en Luke geluk vinden bij elkaar?

Over de auteur
Amber Clarke is schrijfster en auteur, afgestudeerd in journalistiek. Ze schreef voor verschillende tijdschriften en kranten en recenseerde lange tijd films en series bij een jongerenwebsite.
Geboren en getogen in een klein dorp zag ze altijd al de charme in van een goed verhaal. 

Lees hier het eerste hoofdstuk van Timing is alles.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wanneer is de liefde voor schrijven begonnen bij Amber Clarke?
  • 2. Waar ging haar eerste verhaal over? (Tip: bezoek haar website hier)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 26 december 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Timing is alles’. V
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)