Pompoensoep en vallende bladeren

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de novelle Pompoensoep en vallende bladeren van Jolien de Pauw. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een heerlijke novelle boordevol vallende bladeren, Halloween en… liefde! Jennie heeft een hekel aan Halloween. Maar nog, ze hààt Halloween! Van de pumpkin spice lattes tot de vrolijke griezelversieringen, ze kan niet wachten tot deze vreselijke periode eindelijk voorbij is. Al heeft al die weerzin misschien ook een heel klein beetje te maken met wat haar ex haar vorige Halloween geflikt heeft. Gelukkig verkeert ze dit jaar in het gezelschap van ’s werelds schattigste viervoeter. En werpt ze zich, onbedoeld weliswaar, meer dan eens in de armen van een wel heel knappe man… Zou deze Halloween toch anders kunnen worden?

Over de auteur

Hallo, ik ben Jolien. Freelance copywriter en auteur bij April Books en Books & Butterflies. Naast feelgood verhalen schrijven, ben ik dol op boeken lezen, koffie drinken, vintage films kijken en reizen ❤

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Jolien geeft op haar website aan liefhebber te zijn van drie dingen die met een “C” beginnen, welke drie dingen zijn dat?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 30 december 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Pompoensoep’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)