De koffer

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de thriller De koffer van Steve Beirnaert. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Op een vroege zaterdagochtend sluipt August Desmedt zijn huis uit, een koffer stevig in de hand geklemd. August vlucht weg van een grijs, uitzichtloos leven en vooral van een verstikkend huwelijk. Maar de vlucht van August heeft fatale gevolgen. Slechts enkele uren later wordt hoofdinspecteur Frederick Swarts opgetrommeld voor de onrustwekkende verdwijning. In een mum van tijd zit de hoofdinspecteur opgezadeld met een moordzaak waarin niets is wat het lijkt. Swarts heeft al zijn intelligentie nodig (en bovenal die van zijn bijzonder scherpe echtgenoot Ollie) om de ware toedracht in deze mysterieuze zaak te kunnen ontrafelen.

Over de auteur
Steve Beirnaert is een Vlaamse acteur en zanger die al op internationale musicalpodia stond. 
Hij behaalde in 1996 zijn meestergraad in Dramatische Kunst aan de afdeling kleinkunst van de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen.
Ook op de Vlaamse televisie kon je hem al voorbij zien komen. Beirnaert speelde gastrollen in diverse Vlaamse televisieseries.
Dat Steve een man is van vele talenten laat hij ook zien door zijn andere activiteiten. Zo schrijf hij reeds afleveringen voor de detectiveserie Aspe en  de VTM-serie Dag & Nacht: Hotel Eburon. 

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Noem drie televisieseries waarin Steve Beirnaert een gastrol had?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 1 januari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De koffer’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)