Zwarte zeilen

Op 3 januari verschijnt bij uitgeverij Cargo de thriller Zwarte zeilen van Rebecka Edgren Aldén. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren (paperback of ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Kristalhelder water, duizenden eilandjes met pittoreske haventjes en de mooiste zwemplekken maken de Stockholm-archipel een populaire vakantiebestemming voor toeristen en vaste zomergasten. De kustwacht is gestationeerd op een van de eilanden en bestaat uit een hechte groep vrijwilligers die de zee en de eilanden als geen ander kennen. Zij kennen de gevaren van de zee, maar worden ook geconfronteerd met de donkere kant van de bezoekers van hun kust.

Op een verstikkend hete dag in juli komen Annika en haar collega Nadia van de vrijwillige kustwacht een op drift geslagen zeilboot tegen op het open water van de Möja-fjord. Er is duidelijk iets niet in orde en ze besluiten aan boord te gaan van het mysterieuze schip. Enkele dagen eerder varen Joanna en haar broer Zack uit met de boot die ooit van hun vader was. Ze hebben elkaar in geen jaren gezien, en hun doel is om eindelijk de boedel van hun ouders te verdelen. Ze halen herinneringen op aan hun kindertijd in een poging weer dichter bij elkaar te komen. Joanna verheugt zich op de rust en vrijheid die de zee haar altijd gaf, maar niets is nog wat het was, en weinig wat het lijkt. Zwarte zeilen is het begin van een aangrijpende psychologische thrillerserie die zich afspeelt in een van de mooiste en meest geliefde Zweedse landschappen, de scherenkust voor Stockholm.

Over de auteur
Rebecka Aldén is journalist en redacteur. Ze woont in Nacka, net buiten Stockholm.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “De laatste zomer” van Rebecka Edgren Aldén?
  • 2. Hoe beschrijft onze recensent de schrijfstijl van Rebecka?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 3 januari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zwarte zeilen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)