Karma

Op 5 januari verschijnt bij uitgeverij A.W. Bruna de thriller Karma van Fredrik Persson Winter. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Er zijn hier geheimen. Binnenkort wordt alles onthuld…

Een meisje verdwijnt in de bossen aan de voet van de waterkrachtcentrale in Trollhättan. Haar rode windjackje wordt gevonden in het bos, zo gepositioneerd alsof ze bij de wortels van een boom zit te wachten. Maar het jasje bevindt zich niet om het lichaam van het vermiste meisje, maar om de stoffelijke resten van een ander, onbekend kind.

Vier vrienden hebben 25 jaar lang een verschrikkelijk ongeluk verborgen dat een van hun vrienden het leven kostte. In plaats van de waarheid te vertellen, zeiden ze dat ze was verdronken in de sterke stroming van Göta Älv. Sindsdien heeft de leugen hen langzaam verteerd en hun levens – die anders vast succesvol en vloeiend waren verlopen – op verschillende manieren geruïneerd.
Nu heeft iemand een van hun dochters ontvoerd, en dreigt die de waarheid achter het verschrikkelijke ongeluk te onthullen.

Over de auteur
Fredrik Persson Winter is schrijver en podcastmaker. Hij schreef eerder jeugdliteratuur onder het pseudoniem Fredrik Persson en is een van de vaste medewerkers aan de succesvolle Zweedse podcast Fantastisk Podd over het schrijven van sciencefiction, fantasy en horror. De Das is zijn thrillerdebuut.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Karma

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “De das” van Fredrik Persson Winter?
  • 2. Waardoor miste onze recensent de spanningsboog in “De das”?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 5 januari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Karma’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)