Als het spoor doodloopt

Op 3 januari 2023 verschijnt bij uitgeverij Cargo de thriller Als het spoor doodloopt van Elina Backman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub en 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Drie jonge mannen maken een documentaire over een charismatische kluizenaar die op Lammassaari woont, het ‘Schapeneiland’, dicht bij het centrum van Helsinki. In korte tijd verdwijnen twee van de drie mannen, en als het lichaam van een van hen wordt gevonden in een nabijgelegen natuurreservaat komt de politie in actie. Rechercheur Jan Leino en zijn team worden op de zaak gezet.
Voormalig journaliste Saana Havas hoort over de verdwijningen op Lammassaari en ze besluit een true-crimepodcast te beginnen om de zaak te bestuderen. In eerste instantie wijst alles op een ongeluk, of misschien zelfmoord, maar dan vinden ze een aanwijzing dat de man is vermoord en komen ze op het spoor van iemand die jaagt op jonge mannen en op zoek is naar een nieuw slachtoffer.

Als het spoor doodloopt is het spectaculaire en los te lezen vervolg op Als de koning sterft. Elina Backman is een van de beste Finse thrillerschrijvers van dit moment.

Over de auteur
Elina Backman (1984) is creatief directeur van een groot mediabedrijf. Ze woont met haar gezin in Helsinki. Ze debuteerde met Als de koning sterft, het eerste deel van een serie die in Finland zeer populair is. Backmans boeken verschijnen in heel Europa in vertaling.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Als het spoor doodloopt.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Als de koning sterft” van Elina Backman?
  • 2. Wat weet Backman in dit boek onlosmakelijk met elkaar te verbinden?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 7 januari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Als het spoor doodloopt’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)