Bruiloft in de B&B

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de feelgood Bruiloft in de B&B van Kaat de Kock. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Hanne heeft een heel drukke periode voor de boeg: ze woont nu in haar eigen huisje naast de B&B, waardoor ze meer gasten kan ontvangen, en daarnaast regelt ze ook nog eens het trouwfeest van haar beste vriendin, waarvoor ze haar bed and breakfast met plezier openstelt. Maar alles wordt nog hectischer als vriendin Julia op de stoep staat met verbijsterend nieuws en de vriend van haar moeder onverwachts in het ziekenhuis belandt. Plots moeten ze alles op alles zetten om het trouwfeest én de bistro van haar stiefvader te redden, waardoor haar eigen relatie ook nog eens onder druk komt te staan. ‘Bruiloft in de B&B’ is deel 3 in de B&B-reeks, waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.

Over de auteur
Kaat De Kock (1975) is een succesvol youngadultauteur en schreef de voorbije jaren de zomerverhalen voor Flair. Ook het vervolgverhaal Lies, dat wekelijks in Flair verschijnt, is van haar hand. In haar boeken voor young adults deinst ze er niet voor terug serieuze thema’s aan te snijden. Zo beschrijft ze in Niets om het lijf (2018) het verhaal van een tiener die worstelt met anorexia en automutulatie. Sterker dan jij (2017) is dan weer een aangrijpend verhaal over partnergeweld en in Selfie (2016) gaat ze dieper in op de gevaren van het internet. Het in 2018 verschenen boek #hetisingewikkeld is haar eerste chicklitroman.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Zomer in de B&B” van Kaat de Kock?
  • 2. Hoeveel sterren gaf de recensent?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 9 januari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Bruiloft’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)