Hamley zoekt de kerstman

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books het jeugdboek Hamley zoekt de Kerstman van Sandra J. Paul. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het nieuwe avontuur van Hamley, het zwarte katje dat mensen verstaat. Hamley is enorm geïnteresseerd in de kerstperiode, en vooral hoe de mensen praten over de kerstman. Wie is toch die man, en waarom gooit hij pakketjes in schoorstenen? Nieuwsgierig als ze is gaat ze op zoek naar de kerstman. Maar dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn. Hij woont immers op een geheime plek die niemand ooit mag zien.

Over de auteur
Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende kinder- en jeugdboeken en psychologische thrillers. Daarnaast neemt ze af en toe een uitstap naar het Young Adult en het feelgood genre, en schrijft ze ook audioboekreeksen. Zij schrijft ook Engelstalig werk onder de naam Joanne Carlton. In 2015 was Sandra laureate van de eerste Aspe Award-wedstrijd voor spannende korte verhalen. Als gevolg daarvan schreef zij haar eerste psychologische thriller Azerty. In hetzelfde genre verschenen nadien ook Moordspel, Kwijt, Mijn Waarheid, Paniek en Verknipt. Kwijt behaalde de Hebban longlist voor beste spannende boek van het jaar 2019 en werd datzelfde verkozen als thriller van jaar bij de boekengroep Thrillers and More. Mijn Waarheid werd genomineerd voor de Hermes Thrilleraward 2022.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Hamley zoekt de kerstman”?
  • 2. Hoeveel sterren kreeg dit boek van de recensent?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 januari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hamley zoekt de kerstman’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)