Kansloos

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de thriller Kansloos van Annemarie Snels. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De golven van Het Kanaal spugen het lichaam van een dode vrouw op een vrachtschip. De Britse agenten Will Carrick en Jeff Purdy vinden geen enkel aanknopingspunt over wie ze zou kunnen zijn. Het enige wat ze bij zich draagt is een doorweekte mobiele telefoon. Daarop staat een selfie van de vrouw, poserend op de Hanging Rock van Alderney. Carrick en Purdy concluderen dat ze van deze rots is gevallen en in Het Kanaal terecht is gekomen. Ze dragen de zaak over aan de politie van de Kanaaleilanden. Agente Inèz Lovatt, die zo haar eigen problemen heeft, krijgt de opdracht de identiteit van de dode vrouw te achterhalen. Met de foto als enig bewijsstuk bijt ze zich vast in het onderzoek. Ze komt terecht in Normandië, waar de onderwereld van internationale vastgoedbeleggers samenkomt in een bunker. Met gevaar voor eigen leven, en dat van haar beste vriendin, gaat Inèz op zoek naar de waarheid die pijnlijke banden heeft met haar verleden.

Over de auteur
Annemarie Snels (1971) werd geboren in het dorp Wouw en samen met haar gezin woont ze in het West-Brabantse Roosendaal. Ze studeerde journalistiek. Naast het schrijven aan thrillers, werkt ze als tekstschrijver en communicatiemedewerker bij een adviesbureau. Als ze niet schrijft, leest Annemarie literaire thrillers en waargebeurde verhalen.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Kansloos.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Waterval” van Annemarie Snels?
  • 2. Hoe beschrijft de recensent de schrijfstijl van Annemarie Snels?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 januari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Kansloos’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)